info@kalustemiehet.fi

Puh. 0400 671 068

Ammattimaista asennus- ja muuttopalvelua

Muuttopalvelut - Muuttolaatikot - Kaikki kalusteasennukset

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kuopion Kalustemiehet Ky
Kisällinkatu 19 c/o Säpikkä Ky
70780 KUOPIO

Y-tunnus: 2254398-9
Puh: 0400 671 068

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kuopion Kalustemiehet Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Muuttokuljetukset

  • Toimistomuutot
  • Yritysmuutot
  • Kotimuutot
  • Kalustekuljetukset ja -asennukset
  • Sopimuskuljetukset
  • Muuttolaatikot
  • Kantopalvelut
  • Varastointi
  • Tilasuunnittelu

KAIKKI kalusteasennukset

  • Toimistokalusteet
  • Erikoiskalusteet
  • Suurkeittiölaiteasennukset
  • Myymäläkalusteasennukset

Yhteystiedot

Kuopion Kalustemiehet
Sirkkusentie 42 
70340 KUOPIO 

Muuttolaatikkovarasto
Sirkkusentie 42 
70340 Kuopio

Puh. 040 067 1068
Fax 017 465 1464

info@kalustemiehet.fi
www.kalustemiehet.fi

Y-tunnus 2254398-9

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 21Jaa

Nopea ja vaivaton yritysmuutto Kuopiossa ja muualla Suomessa

Kuopion Kalustemiehet on erikoiskalusteasennuksiin ja muuttokuljetuksiin erikoistunut yritys. Tarjoamme laadukasta, tehokasta ja joustavaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Toimimme  Kuopiosta käsin ympäri Suomea.

Kaikki kalusteasennukset

Teemme julkitilojen kalusteasennukset Kuopion seudulla sekä koko muun Suomen alueella. Asennamme erikoiskalusteita julkisiin tiloihin, kuten laboratorioihin, kouluihin, myymälöihin, päiväkoteihin ja toimistoihin. Myös suurkeittiölaitteiden ja -tiskien asennus onnistuu. Vuosien varrella merkittäviä kalusteasennuskohteitamme ovat olleet mm. Valtioneuvoston linna, Vantaan kaupungintalo, Kuopion Lääninvankila sekä Neste Porvoon keskuslaboratorio. Lue lisää kalusteasennuksista!

Koti- ja yritysmuutto avaimet käteen -palveluna

Hoidamme koti-, toimisto- ja yritysmuutot luotettavasti. Sovittaessa toimimme avaimet käteen -periaatteella, jolloin puramme kalusteet kuljetuskuntoon, kuljetamme ne ja asennamme muuttokohteessa suunnitelman mukaan.

Ammattitaitoiset kalusteasentajamme pystyvät tekemään mahdolliset kalustemuutostyöt sujuvasti paikan päällä. Käytössämme on nykyaikainen ja tilava kuljetuskalusto, johon kuuluu mm. 44 m3:n kuorma-auto ja useita pakettiautoja. Voit vuokrata meiltä myös muuttolaatikot.

Olemme hoitaneet mm. Pohjois-Savon Liiton, Kuopion kaupunginteatterin, Tehy Kuopion sekä Suonenjoen käräjäoikeuden ja Is-hankinnat Oy:n muutot ja kuljetukset. Lue lisää muuttopalveluista!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun tarvitset muuttokuljetusta tai ammattitaitoisia kalusteasentajia, valitse kumppaniksi Kuopion Kalustemiehet. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!