info@kalustemiehet.fi

Puh. 0400 671 068

Ammattimaista asennus- ja muuttopalvelua

Pyydä tarjous palveluista!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ilmoitathan minkä kokoisesta asunnosta tai yritysmuutosta on kyse? (esim. henkilö luku)

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kuopion Kalustemiehet Ky
Kisällinkatu 19 c/o Säpikkä Ky
70780 KUOPIO

Y-tunnus: 2254398-9
Puh: 0400 671 068

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kuopion Kalustemiehet Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Julkitilojen kalusteasennus

Teemme julkitilojen kalusteasennukset Kuopion seudulla sekä koko muun Suomen alueella. Asennamme erikoiskalusteita julkisiin tiloihin, kuten laboratorioihin, kouluihin, myymälöihin, päiväkoteihin, toimistoihin ja suurkeittiöihin.

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät tarkkaa ja huolellista työnjälkeä vuosien kokemuksella. Olemme työskennelleet lukuisissa kohteissa, joista osaan voit tutustua tällä sivulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Viime aikojen työkohteitamme

  • Ponsse pääkonttori
  • Neste Porvoon keskuslaboratorio
  • Lehtoniemen päiväkoti, Kuopio
  • Muotoiluakatemian laboratorio, Kuopio
  • Kuopion Yliopisto ympäristötiede vaihe2
  • Kuopion yliopisto välinehuolto
  • Siilinjärven paikallisosuuspankki, Vuorela
  • Tietäjäntalo, Imatra
  • Siilinjärven lukio ja Ahmon koulu
  • Toivalan Ala-aste, Siilinjärvi
  • Kys Alavan sairaala
  • Kys Julkulasaneeraus
  • Kys Palava
  • Kys Tarinan sairaala
  • Kys Päiväkirurgia
  • Kunnonpaikka, Vuorela
  • Suomen terveystalo, Kuopio
  • Lääkärikeskus Mehiläinen, Kuopio
  • Itella Suurkeittiö ja laiteasennukset, Kuopio
  • Talvisalon koulu, Savonlinna
  • Kuhmonkadun koulu, Lieksa
  • Puolangan koulukeskus, Puolanka
  • Wärtsilätalo, Joensuu
  • Maaningan koulukeskus
  • Haapaniemen koulu, Kuopio
  • Kuopion klassillinen lukio
  • Länsi-puijon koulu, Kuopio
  • Kiuruveden kirjasto
  • Iisalmen verotoimisto
  • Eläketurvakeskus tiskit, Helsinki

Muita referenssikohteitamme

  • City Sokos Kuopio
  • Espoon Laakakiven Päiväkoti
  • Helsinki Luna Lääkärikeskus
  • Helsinki Päiväkoti Porslahti
  • HYKS Lastenlinna osa P
  • Hyvinkään sairaala polin laajennus
  • Iisalmen Aluesairaala laajennus
  • Iisalmen Silmäaseman muutostyöt
  • Iisalmen Terveysaseman laajennus
  • Juuan terveysasema
  • Juvan terveysasema laajennus ja peruskorjaus
  • Jyväskylän Keskus SRK talo
  • Kajaanin keskussairaala
  • Kiuruveden terveyskeskus/hammashuolto
  • (hammaslääkärikalusteet)
  • Koverhar Fundia Ruokala
  • Kuopion aluehälytyskeskus
  • Kuopion Asekoulu
  • Kuopion Aurinkorinteen Koulu irtokalusteet
  • Kuopion Hatsalan yläaste
  • Kuopion Kallaveden yläaste
  • Kuopion Kehitysvammaisten Palvelukoti
  • Kuopion Lyseon peruskorjaus
  • Kuopion Microteknia vaihe 1 ja 2
  • Kuopion Minna Canthin koulu
  • Kuopion Petosen SRK keskus
  • Kuopion Pirtin ala-aste
  • Kuopion Puijonlaakson vanhainkoti
  • Kuopion Pölläkänlahden päiväkoti
  • Kuopion Silmäaseman muutostyöt
  • Kuopion Soneran konttori konttorikalusteet/muutostyöt
  • Kuopion Tekun saneeraus 1-2 vaihe
  • Kuopion Yhteiskoulun Musiikkilukio ja yläaste
  • Kuopion Yliopisto Mediteknia, laboratoriokalusteet
  • Kuopion Yliopisto, ravitsemustiede
  • Kuopion Yliopisto FaTo 1+2 vaiheet
  • Kuusamon Uimahalli: pukukaapit
  • KYS Alavan sairaala
  • KYS Julkulan sairaala saneeraus
  • KYS Palava
  • KYS Puijon Sairaala saneeraukset
  • L1, L2, L3, L4
  • KYS Päiväkirurgia
  • KYS Tarinan Sairaala
  • Lakialan Tutkimuskeskus
  • Leväsen palvelukeskus, Kuopio
  • Mikrocell Kuopio konttorikalusteet
  • Mikroteknia Kuopio Yrityshautomo konttorikalusteet
  • Moision sairaala C-talo
  • Niuvanniemen sairaala os 7 ja 8
  • Nokian pääkonttori: pukukaapit
  • Pieksämäki sairaalan peruskorjaus
  • Pielavesi Kivikoulu
  • Puolangan koulukeskus
  • Savonlinna Keskussairaala os. 5A ja 6A
  • Savotalo Terveyskeskus Kuopio
  • Siilinjärven lukio ja Ahmon koulu
  • Siilinjärven OP
  • Siilinjärven Pääterveysasema
  • Tietäjäntalo, Imatra
  • Toivalan Esso
  • Toivala Reagenatalo laboratoriokalusteet
  • Valtioneuvoston linna peruskorjaus 5 ja 6 vaihe
  • Varkauden Aluesairaala laboratorio
  • Wärtsilä-talo, Joensuu
  • Äänekosken Uimahalli
  • Juankosken yläaste ja lukio
  • Kunnonpaikka, Vuorela
  • Yleisradio