info@kalustemiehet.fi

Puh. 0400 671 068

Ammattimaista asennus- ja muuttopalvelua

Pyydä tarjous palveluista!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ilmoitathan minkä kokoisesta asunnosta tai yritysmuutosta on kyse? (esim. henkilö luku)

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kuopion Kalustemiehet Ky
Kisällinkatu 19 c/o Säpikkä Ky
70780 KUOPIO

Y-tunnus: 2254398-9
Puh: 0400 671 068

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kuopion Kalustemiehet Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 6Jaa

Kuopion Kalustemiehet palvelee KuopioSTA KÄSIN

Tarjoamme laadukasta, tehokasta ja joustavaa kalusteasennus-, muuttokuljetus- ja muuttolaatikkopalvelua. Palvelemme yli 20 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai kotisivujemme lomakkeella. Pyydä tarjous!

Tilaa muuttolaatikot kotisivujemme lomakkeella.

Kuopion Kalustemiehet
Sirkkusentie 42 
70340 KUOPIO 

Muuttolaatikkovarasto
Sirkkusentie 42 
70340 Kuopio

Puh. 040 067 1068
Fax 017 465 1464

info@kalustemiehet.fi
www.kalustemiehet.fi

Y-tunnus 2254398-9